Herken jij dit?

Heb je een drukke baan, wil je meer sporten (en weet je dat je fitter en gezonder kan leven) maar lukt het vaak niet om na een drukke dag ‘s avonds ook nog een uur te gaan sporten?

Van mijn klanten hoor ik vaak dat ze af en toe een, wat ik noem, een ‘sportopleving’ hebben. Je gaat een stuk hardlopen of naar de sportschool maar er is geen regelmaat en je bent helemaal aangewezen op je eigen zelf-discipline. Om je daarna weer schuldig te voelen dat je niet hebt gesport.

Een persoonlijke klik, motivatie en committent zijn voor mij belangrijke voorwaarden voor onze samenwerking. Mijn personal training is voor actie-nemers. Als jij alles geeft, geef ik ook alles.

Dat is voor mij de basis om toe te werken naar een gezonder en fitter leven. Ook op de lange termijn.

Om te bepalen of we die persoonlijke klik kunnen ervaren, nodig ik je uit in mijn sportstudio in hartje Alkmaar. Na een korte rondleiding bespreken we jouw doelstelling en stellen we een plan op. Ik heb hieronder een aantal foto’s geplaatst zodat je een beeld krijgt van de studio.

Zoals je kan zien, heb ik een veilige omgeving gecreëerd waarin we gaan werken aan je doelstelling.

Ik daag je alvast uit om na te denken over jouw doelstelling. Wil je afvallen? Of gewoon meer energie en een gezonder lijf?

Circuit oefeningen BodyWorkout Alkmaar
Wat mensen over ons zeggen
Boek een gratis intake

Tarieven

Ervaringen

[site_reviews_summary]

Ik train bij Wouter in de groepslessen maar heb de afgelopen maanden een traject gedaan met Personal training. Mijn doel was om af te vallen en om beter in Shape te komen. Wouter heeft me daar goed in begeleid en mij gestimuleerd met oefeningen en begeleid met voeding. Ik voel mij fitter en merkte snel dat ik een gezondere levensstijl begon aan te nemen. Uiteindelijk ben ik 20 kilo lichter! Ik heb mijn grenzen opgezocht met een prachtig resultaat.

Astrid, 1 juni 2018

Al ruim twee en een half jaar train ik bij Wouter in de groep en in de Personal Training. De trainingen zijn altijd vernieuwend, afgestemd op eigen niveau en zo enthousiasmerend dat je plezierige momenten beleefd tijdens het sporten. Ik heb al fantastische resultaten behaald zonder de trainingen was dit nooit gelukt.

Ciska, 29 mei 2018

Na mijn zwangerschap was ik er aan toe om weer fit en strak in mijn eigen vel te zitten. Wouter houdt tijdens de trainingen heel scherp in de gaten wat ik aan kan, daagt mij uit om mijn grenzen te verleggen maar wel gecontroleerd en zorgt er voor dat ik met heel veel plezier train. Ik heb mijn doel nog niet bereikt maar dankzij de top trainers van Bodyworkout heb ik er vertrouwen in dat ik dit absoluut ga halen!

Eva, 31 maart 2018

Al langere tijd train ik bij Bodyworkout Alkmaar hun zorgen voor veel afwisseling en alle spiergroepen komen aan bod. Ik voel mij veel fitter en sterker wat mijn rug zeker ten goede komt. Een goede investering in mijzelf!

Yvonne, 2 maart 2018

Locatie

Kracht oefeningen

Boek direct een gratis intakegesprek

Intake BodyWorkout Alkmaar

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

WhatsApp bericht

Hoe kan ik je helpen?

Nogmaals..ik vind het belangrijk/noodzakelijk dat we een persoonlijke klik ervaren, alleen dan kunnen we resultaten gaan boeken en het gesprek is bedoeld om even kennis te maken en is volledig vrijblijvend!

Tijdens mijn carrière bij defensie – ik heb gewerkt bij de Luchtmobiele brigade en het Korps Commando Troepen – kreeg ik te maken met een blessure. Na 13 jaar militaire dienst was het niet meer mogelijk om mijn carrière verder voort te zetten.

Ik werd in mijn revalidatie periode gedwongen om na te denken over mijn passies en volgende stap en realiseerde me dat het begeleiden en coachen van mensen mij veel voldoening geeft.

Ik ontdekte toen ook dat ik veel meer uit m’n lichaam had gehaald met de juiste begeleiding dan ik zelf ooit alleen had kunnen doen. Ik werd daar positief aangespoord om de grenzen van mijn lichaam op te zoeken.

Ik realiseerde me ook dat de juiste (sport)begeleiding veel meer mogelijk is dan ik dacht. Dit is waarom ik jou wil begeleiden: er is een ‘next level’ in jouw gezondheid en energie die je nu nog niet kan ervaren maar die met de juiste begeleiding wel mogelijk is.

Iedereen kan sporten, maar alleen met de juiste begeleiding kan je die grenzen gestructureerd en op gecontroleerde wijze opzoeken. Zelf-discipline is NIET genoeg, dat heb je inmiddels ervaren als je tot hier gelezen hebt.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om mensen zoals jij te begeleiden.

Wouter BodyWorkout Alkmaar