Onze visie

Klanten begeleiden naar een fitter bestaan, zowel mentaal als fysiek.
Dit alles doen wij op gecontroleerde wijze zonder dat we over de grenzen gaan.

Boek een gratis intake

Trainers

Wouter BodyWorkout Alkmaar

Wouter Sprengers
Eigenaar / Personal Trainer

In mijn trainingen probeer ik jou te motiveren en te stimuleren. Samen kijken we naar een levensstijl die bij jou past en waarmee je je beoogde doelen bereikt. Ik ga voor resultaat en pas als jij 120% tevreden bent dan ben ik dat ook.

Bas Steeman BodyWorkout Alkmaar

Bas Steeman
Personal Trainer

Het persoonlijke contact en hierbij doelen te behalen geeft mij een fantastisch gevoel. Mijn focus ligt voornamelijk op conditie trainingen in combinatie met kracht. Ook streef ik altijd naar perfectie en wil het maximale uit mijzelf en de klant halen.

Dennis BodyWorkout Alkmaar

Dennis Houtenbos
Personal Trainer

Mijn manier van trainen is gericht op het zo functioneel mogelijk bewegen, waarbij ik houding, uitvoering en intensiteit erg belangrijk vindt. Tijdens mijn trainingen wordt er hard, maar veilig getraind.

Marcel BodyWorkout Alkmaar

Marcel van Ham
Personal Trainer

Het begeleiden van sporters geeft mij veel energie, iemand naar zijn of haar doelen begeleiden is een gaaf proces. Mijn uitdaging ligt in het verbeteren van techniek, de sporter uitdagen met de juiste trainingsvormen maar wel in een veilige opbouw waardoor er geen terugval is.

Voedingsspecialisten

Bianca BodyWorkout

Bianca Ooteman
Sport Diëtist

Als sport Diëtist adviseer en begeleid ik je bij jouw doel. Wil jij lekkerder in je vel zitten, je gezondheid verbeteren of heb je een sportief doel, ik ga graag samen met je aan de slag!

Samen met jou kijk ik wat jij nodig hebt, om jouw doel te behalen en je te leren een blijvende gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Judit BodyWorkout Alkmaar

Judit Oudejans- van Deijk
Voedingscoach

Ik ben 32 jaar oud en ben al jaren werkzaam als voedingscoach. Mijn voldoening haal ik uit het bereiken van doelen en zorgen dat dit een ‘way of life’ is. Daarom  heb ik de opleiding Gewichtsconsulent met goed gevolg behaald. Al langere tijd begeleid ik diverse mensen met uiteenlopende doelen en met resultaat. Mijn passie wil ik graag delen door jullie op de hoogte te houden via de Blogs.

Boek direct een gratis intakegesprek

BodyWorkout Alkmaar

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

WhatsApp bericht