Wil jij liever in een groep trainen?

En het maximale uit jezelf halen in en trainen in een een veilige omgeving waarbij aanvangsniveau ondergeschikt is? De ervaren trainers zorgen ervoor dat jij alles uit jezelf haalt zonder daarbij over je grenzen te gaan.

Wie kunnen er meedoen met de lessen?

Het niveauverschil tussen onze sporters maakt tijdens de trainingen niet uit. Iedereen kan deelnemen aan een circuittraining, want elke training is zo opgezet dat je op je eigen niveau kan trainen. Te licht zal het nooit zijn, we zullen je altijd uitdagen om tot het uiterste te gaan. Het allerbelangrijkste is dat we niet over grenzen heen gaan. En de uitvoering is altijd belangrijker dan het aantal herhalingen of het gewicht.

Neem gerust een flesje water en handdoek mee want we zullen goed gaan zweten.

Proefles boeken?

Nieuwsgierig naar een gratis vrijblijvende proefles? Stuur dan een mail naar info@bodyworkout.nl of app je mail adres naar 06 40 39 39 66 en laat weten wanneer je mee wilt trainen.


Wanneer trainen we?

Dinsdag avond:
20.00-21.00 uur
Vrijdag ochtend:
08.30 uur tot 09.30 uur
Zaterdag ochtend:
09.30 uur tot 10.30 uur

BodyworkoutAlkmaargroepslessen
Wat mensen over ons zeggen
Verstuur een Whatsapp bericht

Tarieven

10 RITTENKAART

80incl btw
 • 4 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 12 uur vooraf kosteloos afmelden

20 RITTENKAART

150incl btw
 • 8 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 12 uur vooraf kosteloos afmelden

30 RITTENKAART

210incl btw
 • 12 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 12 uur vooraf kosteloos afmelden

Ervaringen

De trainers zijn enorm kundig. Ook de diversiteit van de oefeningen/ trainingen is top, alles komt aan bod. Mijn energielevel is enorm verbeterd dankzij de trainingen.

Jet, mei 31, 2018

Ik sport nu bijna een jaar met veel plezier en enthousiasme op de vrijdagochtend bij Wouter. De manier waarop we les krijgen is zeer afwisselend en dynamisch met verschillende circuits en gewichten. Ook de laatste 10-15 min boksen is altijd erg lekker. We worden goed gemotiveerd. Uitleg is duidelijk en er is correctie over houding waar nodig. Ik krijg er enorm veel positieve energie van!

Leonie, mei 23, 2018

Top begeleiding, professioneel en erg persoonlijk. Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij Bodyworkout. Als je zelf even denkt dat je niet meer verder kunt, zorgen de trainers ervoor dat je net nog een zetje kunt om keihard door te knallen!!

Ingrid, februari 2, 2018

Excellent workout, very knowledgable instructors who motivates at all times, and for all abilities. I highly reccomend them! I workout once a week and it has greatly helped my running and cycling. Also the price is very good! 5 star!

Joe, januari 22, 2018

Hoe kan ik je helpen?

Nogmaals..ik vind het belangrijk/noodzakelijk dat we een persoonlijke klik ervaren, alleen dan kunnen we resultaten gaan boeken en het gesprek is bedoeld om even kennis te maken en is volledig vrijblijvend!

Tijdens mijn carrière bij defensie – ik heb gewerkt bij de Luchtmobiele brigade en het Korps Commando Troepen – kreeg ik te maken met een blessure. Na 13 jaar militaire dienst was het niet meer mogelijk om mijn carrière verder voort te zetten.

Ik werd in mijn revalidatie periode gedwongen om na te denken over mijn passies en volgende stap en realiseerde me dat het begeleiden en coachen van mensen mij veel voldoening geeft.

Ik ontdekte toen ook dat ik veel meer uit m’n lichaam had gehaald met de juiste begeleiding dan ik zelf ooit alleen had kunnen doen. Ik werd daar positief aangespoord om de grenzen van mijn lichaam op te zoeken.

Ik realiseerde me ook dat de juiste (sport)begeleiding veel meer mogelijk is dan ik dacht. Dit is waarom ik jou wil begeleiden: er is een ‘next level’ in jouw gezondheid en energie die je nu nog niet kan ervaren maar die met de juiste begeleiding wel mogelijk is.

Iedereen kan sporten, maar alleen met de juiste begeleiding kan je die grenzen gestructureerd en op gecontroleerde wijze opzoeken. Zelf-discipline is NIET genoeg, dat heb je inmiddels ervaren als je tot hier gelezen hebt.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om mensen zoals jij te begeleiden.

Wouter BodyWorkout Alkmaar