Wil jij liever in een groep trainen?

Bij de Totalbodyworkout lessen trainen we hard, we trainen samen en we trainen vaak buiten.

In tegenstelling tot de vele Bootcamp trainingen waarbij geen gebruik wordt gemaakt van materiaal gebruiken wij volop materialen. Denk hierbij aan: verschillende Kettlebells, Boksmaterialen, Tractorbanden, Touwen, Elastieken en ga zo maar door. Dit alles is ook onder het genot van heerlijke muziek. Iedere training zal anders zijn en daarom ook altijd uitdagend. De gediplomeerde en ervaren trainers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van training en werken met diverse materialen.

Wie kunnen er meedoen met de lessen?

Het niveauverschil tussen onze sporters maakt tijdens de trainingen niet uit. Iedereen kan deelnemen aan een Totalbodyworkout, want elke training is zo opgezet dat je op je eigen niveau kan trainen. Te licht zal het nooit zijn, we zullen je altijd uitdagen om tot het uiterste te gaan. Het allerbelangrijkste is dat we niet over grenzen heen gaan. En de uitvoering is altijd belangrijker dan het aantal herhalingen of het gewicht.

Ook bieden wij regelmatig leuke clinics aan waar u aan kunt deelnemen. Dit zijn bijvoorbeeld externe docenten of specialisten die hun kennis komen delen met de leden van de groepslessen. Ook zullen we regelmatig uitwijken naar een andere locatie om een extra dimensie te geven aan de trainingen. Maar dit zal altijd in de handige app vermeld worden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze manier van trainen neem vrijblijvend contact op en meld je aan voor een gratis introductieles. Via de onderstaande handige link kunt u zich aanmelden en deelnemen. Ook kunt u hier de locatie inzien waar de trainingen gegeven worden.

Neem gerust een flesje water mee want we zullen goed gaan zweten.

Wanneer trainen we?

Dinsdag avond:
20.00-21.00 uur
Woensdag avond:
19.30 uur tot 20.30 uur
Vrijdag ochtend:
09.00 uur tot 10.00 uur
Zondag ochtend:
09.30 uur tot 10.30 uur

BodyworkoutAlkmaargroepslessen
Wat mensen over ons zeggen
Boek een gratis proefles

Tarieven

10 RITTENKAART

75incl btw
 • 4 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 24 uur vooraf afmelden

20 RITTENKAART

140incl btw
 • 8 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 24 uur vooraf afmelden

30 RITTENKAART

195incl btw
 • 12 maanden geldig
 • geen verdere verplichtingen
 • gebruik maken van handige app
 • uiterlijk 1 uur voor training aanmelden
 • uiterlijk 24 uur vooraf afmelden

Ervaringen

De trainers zijn enorm kundig. Ook de diversiteit van de oefeningen/ trainingen is top, alles komt aan bod. Mijn energielevel is enorm verbeterd dankzij de trainingen.

Jet, mei 31, 2018

Ik sport nu bijna een jaar met veel plezier en enthousiasme op de vrijdagochtend bij Wouter. De manier waarop we les krijgen is zeer afwisselend en dynamisch met verschillende circuits en gewichten. Ook de laatste 10-15 min boksen is altijd erg lekker. We worden goed gemotiveerd. Uitleg is duidelijk en er is correctie over houding waar nodig. Ik krijg er enorm veel positieve energie van!

Leonie, mei 23, 2018

Top begeleiding, professioneel en erg persoonlijk. Ik voelde mij enorm op mijn gemak bij Bodyworkout. Als je zelf even denkt dat je niet meer verder kunt, zorgen de trainers ervoor dat je net nog een zetje kunt om keihard door te knallen!!

Ingrid, februari 2, 2018

Excellent workout, very knowledgable instructors who motivates at all times, and for all abilities. I highly reccomend them! I workout once a week and it has greatly helped my running and cycling. Also the price is very good! 5 star!

Joe, januari 22, 2018

Locatie

Locaties groepslessen:
Parkeer plaats gevangenis ‘Schutterswei’

Prins Bernhardlaan 9, 1815 JG Alkmaar

Locaties groepslessen:
Vijver bij oud verzorging tehuis ”Westerlicht”

Pr. Julianalaan 14, 1815 JE Alkmaar

Hoe kan ik je helpen?

Nogmaals..ik vind het belangrijk/noodzakelijk dat we een persoonlijke klik ervaren, alleen dan kunnen we resultaten gaan boeken en het gesprek is bedoeld om even kennis te maken en is volledig vrijblijvend!

Tijdens mijn carrière bij defensie – ik heb gewerkt bij de Luchtmobiele brigade en het Korps Commando Troepen – kreeg ik te maken met een blessure. Na 13 jaar militaire dienst was het niet meer mogelijk om mijn carrière verder voort te zetten.

Ik werd in mijn revalidatie periode gedwongen om na te denken over mijn passies en volgende stap en realiseerde me dat het begeleiden en coachen van mensen mij veel voldoening geeft.

Ik ontdekte toen ook dat ik veel meer uit m’n lichaam had gehaald met de juiste begeleiding dan ik zelf ooit alleen had kunnen doen. Ik werd daar positief aangespoord om de grenzen van mijn lichaam op te zoeken.

Ik realiseerde me ook dat de juiste (sport)begeleiding veel meer mogelijk is dan ik dacht. Dit is waarom ik jou wil begeleiden: er is een ‘next level’ in jouw gezondheid en energie die je nu nog niet kan ervaren maar die met de juiste begeleiding wel mogelijk is.

Iedereen kan sporten, maar alleen met de juiste begeleiding kan je die grenzen gestructureerd en op gecontroleerde wijze opzoeken. Zelf-discipline is NIET genoeg, dat heb je inmiddels ervaren als je tot hier gelezen hebt.

Nu zet ik mijn kennis en ervaring in om mensen zoals jij te begeleiden.

Wouter BodyWorkout Alkmaar